TÖREBODA FESTIVALEN!!!!!!

Mellan den 2 och 4 Juli så var det den efterlängtade Töreboda festivalen. Och alla tre dagar var helt sjukt roliga, man önskar att det aldrig tog slut!

Första dagen började med att vi träffade min bror och hans kompisar som skulle campa. Sen åkte jag och Jessica hem för att göra oss i ordning. Sen cyklade vi till Sanna för att grilla och förkröka. Det var riktigt trevligt :) Sen var det fest inne på festivalområdet!! Under kvällen så spelade bl.a. Backyard Babies!!

Andra dagen började med att vi tog det väldigt lugnt och åt pizza. MUMS! Sen åkte jag och Jessica till campingen för att göra Johan & co sällskap, det var livat och glatt ;) Sen åkte vi hem för att duscha IGEN eftersom att det var sjukt varmt så man blev ju svettig så fort man kom ut. Sen åkte vi hem till vår kusin och min bror följde även med dit på lite förkrök. Sedan skulle vi titta på Rydell&Quick men så blev det ej för vi hamna på en annan förfest.

Tredje dagen så hände inget speciellt på dagen. Förfest blev det i alla fall hos My. Det var bara vi tjejer som myste och sjöng allsång. Sedan så tittade vi såklart på The Beach boys!!Kommentarer
Postat av: Anonym

AAAaa helt sjukt kul hade vi :D skulle dock druckit mer på lördagen;P hehe du iaf ;P

mmåste få dina kort oxå! you can have mine :)

2009-07-16 @ 21:50:55
Postat av: Jessica

Hmm de va ja som skrev if du ej fatta haha :D hitta du ngt förresten på din shopping runda??

2009-07-16 @ 21:52:37
Postat av: Jennifer

Haha snygga bilder :) <3

2009-07-21 @ 21:13:38
URL: http://jennnk.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0