Studenten!



Idag så tar jag studenten!!!!!!

Sooool

Ja jag önskar att det var jätte varmt ute nu så man kunde sitta ute i solen. Men det fick bli en promenad till solariumet för att bli lite brun inför studenten som är på fredag. Helt galet att man redan har gått klart hela gymnasietiden!! Jaja, brun blev jag i alla fall. :) Ska ju ta studentbilderna imorgon så det är bra att man är lite brun då också.

Nu sitter jag och tittar på Hide and Seek. Ska snart sussa för jag är jätte trött, men jag måste duscha först.

Rosendals trädgård

Idag så var vi och åt lunch med klassen på Rosendals trädgård som ligger på Djurgården. Det var hur mysigt som helst förutom att det var väldigt kallt när vi var där. Jag åt en sallad med massa goda saker i. Jag tog inte många bilder eftersom att jag hade mycket trevligare att snacka skit med mina tjejer. Men jag fick en bild på vackra Joooosefine!


Utomlands!

Jusste, glömde ju berätta att jag och mina tjejkompisar har bokat en resa till Spanien! Så himla underbart kommer det bli. Vi tog bara en sista minuten resa för att vi ville komma bort så snabbt som möjligt och billigt också. Så det blev Gran Canaria och det är ett fyrstjärnigt hotell så det kommer bli bäst!






Det är vi fyra som åker och som ska dela lägenhet i Spanien den 9 juni!


Shopping

Ja som vanligt så gör man lite shopping då och då. Denna gång så blev det detta :



Ett par vita shorts, H&M



Rosa linne, MQ




Fin inför studenten

I tisdags så hade jag tid hos en tjej som skulle fixa mina naglar nu inför studenten/sommaren. Jag blev väldigt nöjd och fick även en liten blomma på ena ringfingret.


Michaela 19 år!

I måndaga kväll så gick vi ut för att fira lilla Micha för att hon fyllde 19 år i tisdags :) Det var riktigt mysigt faktiskt. Vi började med att käka middag på Jensens och det var riktigt god mat men lite dåligt att de inte hade vissa maträtter som vi ville beställa (som fanns med på menyn). Vi hade super mysigt och jag tror micha var riktigt nöjd.





Senare så drog vi vidare till Friday's i Kungsträdgården. Där mötte vi upp några fler som ville fira Micha och vi tog några drinkar och det var såå trevligt!







Födelsedagsbarnet!!

RSS 2.0