Min dag blev bra i all fall..

jag var i skolan och det var lite segt måste jag säga. Jag och Micha fick vänta tills sist med att ha betygssnack. Lärarna tog till och med lunch emellan medan vi satt och vänta. Dem som redan hade haft sitt snack fick ju liksom gå sen, men nej vi fick vänta lite. Typiskt min och Michas otur!

Men men, sen gick jag för att sola men då ringde tommy och sa att han ville ta en fika och det gjorde vi. Var riktigt trevligt faktiskt. Sen följde han med och solade, han satt och väntade på mig för han solar aldrig solarium. Sen gick från Sumpan till Lötsjön för att han skulle till Hallonbergen och möta sin bror så jag kunde lika gärna gå till lötsjön med honom. Sen gick jag hem och gissa vad som hade hamnat i min brevlåda'???
Jooo min bok som jag har beställt!!!



Det är första boken som har baserat filmen Twilight. Jag hoppas att boken är lika bra!

Tråkigt väder..

Usch va deprimerad man blir när det regnar ute. Speciellt när man vet att man måste ut i vädret också.
Ska till skolan på en lektion bara, man ska typ få veta betyg och sånt där. Sen efter det hade jag tänkt att gå och sola, i solariumet då och inte ute.

Hela dagen så har jag inget speciellt för mig. Ska kanske gå och ta en fika med tommy och ska jag väl träna ikväll. Men mer än så är inte inplanerat ;)

I helgen jobbar jag och sen på söndag är det Mors dag.

Träning

Jag skulle egentligen ut på en PW med mamma, och det blev det också, men sen sprang vi sista biten. Det var så himla skönt!! Helt underbart väder ute. Önskar jag kunde vara ute hela dagen istället för att sitta instängd och plugga. Men och andra sidan så är detta det sista jag ska göra nu under min gymnasietid. Helt sjukt!!! Känns inte som om det var så länge sen man stod på sin kusins student som nu var ett år sen nästan. Aja jag kan verkligen inte fatta att det verkligen är en vecka kvar typ. Nästa vecka på fredag så är det inge mer gymnasie för min del :(:(


Kan man bli kär i en film?

Det var ett tag sen som jag såg filmen Twilight för första gången. Varför jag inte såg den på bio eller ens la något intresse av den i början var för att jag helt ärligt var skeptisk mot att filmen skulle vara bra. Allt man hörde var att det handlade om vampyrer, och det är inte direkt en film för mig tänkte jag. Men när jag väl såg den så vart jag helt tagen, det är nog en sådan film som man antingen verkligen ÄLSKAR eller så tycker man inte alls att den är bra.



Men jag har som sagt blivit helt förälskad i filmen, den är så grymt bra! Vet inte ens varför jag tycker det, men i helgen tror jag att jag såg den varje kväll. Det är de bästa också att man kan se den om och om igen utan att den blir dålig. Alltså se den om ni inte har det för att den är bra!!!!!



VARMT!

Åhh äntligen är den riktiga värmen här..! Blev visserligen dåligare på kvällen men då var jag ändå på jobbet så det skiter jag i! haha! När jag gick till jobbet var det däremot helt underbart, så idag var det värt att ha en klänning på sig.



Jag är tråkig...

jag vet! Min älskade kusin och hennes pojkvän klagar på mig.. haha! Men seriöst ni skulle inte vilja läsa min blogg just nu för det enda jag gör är att plugga och jobba och träna. Som idag gick jag upp klockan 9, gick ut och joggade och sen var det bara att sätta sig och plugga, gå till skolan för att göra prov och sen gå till jobbet och när man kommer hem så ska man plugga igen. Kul va?? Eller inte.. det kommer bli mycket roligare snart...

Men jag hittade iaf några bilder från när vi var och grillade, vi tjejer från klassen :)












Lördag

Hej.. ja jag är lite bakis även fast jag inte trodde att jag blev så full igår.
Ehm.. jag MÅSTE plugga nu haha ! Har typ inte pluggat någonting denna helg. Så nu måste jag sätta igång ordentligt!
Sen klockan 16.15 så ska jag till jobbet igen!

Jobb

Igår så jobbade jag från klockan 16.15 till 21.15. Sen efter jobbet så gick jag ut på en liten krog med tommy och alla andra. Jaa jag vet, nu undrar ni varför jag var med tommy när vi har gjort slut. Det var så att vi bestämde oss för att prata lite och då följde jag med ut eftersom de skulle till en krog i närheten av mig. Vi hade trevligt och vi får väl se hur den här vän-grejjen funkar mellan oss. Men vi är i alla fall bestämda över att det inte funkar just nu mellan oss. :/

Mys med tjejerna från klassen!

I torsdags så fördrev jag bara tiden så gott som det bara gick, men sen vid klockan 6 så gick jag hem till min bror ett tag. Sen bara det iväg till hallonbergen för att möta alla tjejer där. Vissa gick in och handlade och det blev massa gott inför kvällen. Tyvärr så har jag inga bilder från denna kväll eftersom att alla hade med sig kameran och fotade typ hela tiden. Får se om jag kanske kan få några bilder från någon sen. Vi satt iaf vid en kolonilott och hade jätte mysigt. Vi grillade och rökte vattenpipa och grillade marshmallows ;)

Onsdag 20/5

Då började dagen med att jag var i skolan och gjorde det sista på årsredovisningen. Hoppas att allt blir bra. Kan inte fatta att vi tar studenten snart men iaf.

När jag kom hem så tittade jag på ett avsnitt av 90210 och sen tog jag mig själv i kragen och gick ut och sprang lite.
Sen när jag kom hem så åkte mamma och pappa till landet och jag blev helt ensam här hemma. Jag skulle egentligen pluggat, men jag orkar verkligen inte haha! Så det blev att titta lite på film och sen gjorde jag hemgjord pizza.


Tisdag 19/5

Igår gjorde jag ingenting speciellt. Satte alarmet på klockan 10 för att jag inte skulle vakna så himla sent. Då så tittade jag på gossip girl och one tree hill. Tror faktiskt att det var sista one tree hill ever! Det verkade nästan som det på grund av hur det slutade. Det har varit en bra serie åtminstone. I Love it!

Sedan började skolan kl 14.20 och sedan slutade den 15.20. Hade alltså bara en lektion och sedan var det bara att dra iväg till jobbet. Lika jobbigt som vanligt men sen när man har slutat så är man glad för att man tjänat en slant.


På kvällen så tittade jag på en film som heter push. Det är en film med Dakota Fanning och hon är så grymt bra tycker jag. Filmen var helt okej helt kart sevärd. Så om ni inte har något att göra någon dag så tycker jag att ni ska se den.


Bakisdag!

Japp man är ju lite smått bakis idag kan jag ju säga. Vaknade flera gånger inatt av att det var så jävla varmt i mitt rum så var tvungen att öppna balkongdörren.
Sen ringde väckarklockan och då var det dags att gå till skolan. Som tur var så började jag kl 11 och hade då bara ett läxförhör och sen fick jag gå hem och sooova igen!! Fast jag sov ju inte när jag kom hem utan rättare sagt så la jag mig i sängen och tittade på desperate housewives.

Har lust att hitta på något, men vet inte om kroppen säger ifrån. Så det blir nog en lugn dag för min del. Skulle velat titta på aik-matchen men det blir nog inte så.

Hoppas ni har en bra dag!!

Elitidrottarnas skiva på MANGO!

Japp när man kom hem från landet så var det dags att välja vad man skulle ha på sig för kvällen. Sen på kvällen mötte jag Micha och Sandra och vi åkte till stureplan och satte oss på fridays. Där tog vi något och dricka medan vi satt och väntade på att klockan skulle ticka iväg lite. När vi kom dit så var det inte så mycket folk men det var ändå massor som man kände, skit kul att träffa alla. Det var en riktigt lyckad kväll om jag säger så även fast jag spenderade mer pengar än vad jag planerade. Men det var ju trotts allt min sista skiva för i år, sen vet man ju aldrig om man kommer gå på någon mer i framtiden.



Min outfit för kvällen.




















Landet

Ja som ni vet  så spenderade jag min helg i Öregrund. Det var jätte skönt att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt.

 

Vi håller på att grilla och min pappa sitter och njuter av solen. Huset där bakom är vårt gästhus.



Här sitter jag och njuter av solen direkt efter att jag hade duschat eftersom att jag var så duktig och gick ut och sprang under tiden som jag var där också.

Öregrund

Just nu är jag i Öregrund. Det är helt underbart väder och en helt annan atmosfär känns det som. Jag längtar verkligen till sommaren då jag kanske kan ta med några kompisar också.

Snart kommer farmor och farfar hit och ska fika. Sen när dem har gått tänkte jag att jag skulle ut och springa. Efter det måste jag faktiskt plugga också. Har prov på måndag och sen så ska jag lämna in min labbrapport. Har dock redan lämnat den men jag ska tillägga lite för att få MVG.

I miss you!



Jag hoppas verkligen att du har det bra i Milano! Jag längtar snart ihjäl mig efter att du ska komma hit :) <3<3

Öregrund

I helgen så blir det lugnt. Jag ska ju åka till mitt älskade landställe. Jag hoppas att det blir fint väder så att man kan sitta ute och njuta av solen lite. Det är ju Eurovision song contest på lördag så det måste man titta på. Brukar i vanliga fall strunta i det där men eftersom att jag ändå är på landet så kan jag lika gärna göra mamma och pappa sällskap framför tvn.



Min vardag

Jag har inte gjort mycket idag inte..

När jag kom hem från skolan så tog jag det lugnt en stund för att rinna av all stress som fortfarande ligger på i från skolan. Sen bestämde jag mig för att ge mig ut på en joggingrunda i det fina vädret. Skulle helst av allt vilja sätta mig på ett fik och bara njuta av solen, men jag måste försöka hålla inne med pengarna lite nu. Sen så har jag pluggat lite eftersom att vi har Nationella test i Matte C imorgon, vi får se hur det provet slutar. Känns lite ostabilt just nu men jag kanske överraskar mig själv. Vem vet ;P

Nej nu ska jag titta på Grey's anatomy och äta en apelsin. Sen ska jag sova.

Milanoooo

Idag åker min älskade kusin Jessica till Milano, gissa om man är avundsjuk??? haha. Jag får kontra med att jag åker till mitt landställe imorgon. Ska bara ta det lugnt och plugga lite. Bli av med lite stress skulle ju inte sitta fel. Men att åka utomlands skulle kännas ännu bättre. Men det är inte långt kvar nu tills min älskling kommer hit till mig när jag även tar studenten!



Onsdag

Min onsdag började med att jag skulle till skolan. Det var helt underbart väder så jag hade faktiskt shorts på mig vilket blev lite för kallt när jag skulle hem. Men men min dag i skolan var som vanligt, eller nästan. Vi arbetade med vår årsredovisning och sen kom två människor och pratade om skatteverket, skit kul!

Efter skolan så satte jag igång och pluggade, det var riktigt skönt faktiskt att få lite saker gjorda. Senare på kvällen så gick jag och mami ut på en powerwalk. Benen bara skakade efteråt men det var skönt att komma ut lite.

Just nu har jag tittat lite på Desperate housewife, men nu tror jag att jag ska sova. Kan va skönt att få rätt många timmars sömn också.


Min studentskiva!!

I måndags så hade vi vår studentskiva. Den ägde rum på en klubb som heter EGO, det är väldigt fresht ställe. Det var mycket skratt och sen kom det väl några glädjetårar också. Det var en helt underbar middag och en helt lyckad kväll med massor av folk! Temat på vår skiva var "Jag kom precis ifrån.." och jag valde ju med tanke på min helg "Jag kommer precis ifrån helvetet!"















































Jobbig helg..





Helgen har inte varit den bästa om jag säger så. Den har varit riktigt jobbig och det är därför jag inte har ens orkar bry mig om denna blogg. Men jag ser att det är några som kikar in här då och då iaf :) Så jag antar att ni vill läsa om något. Tyvärr kommer jag inte skriva om vad som har hänt, det får ni lista ut själva.

Slutkörd!

Nu har jag precis varit ute på min springrunda. Det var helt sjukt skönt väder, helt perfekt för att springa. Det enda som var jobbigt var att jag fick världens jävla håll i midjan precis i början när jag skulle springa. Men jag fortsatte springa och till slut så tänkte jag inte ens på det. Nej det var riktigt skönt faktiskt. Trodde ett tag att jag skulle skita i det men jag tog mig i kragen och drog iväg.

Nu är det dags för mig att välja kläder inför ikväll. Börjar ju jobba snart och sen efter så ska jag hem och göra mig i ordning och då får jag inte stå och välja kläder för ibland kan det ta en evighet för min del. En del av er som känner mig knows about that! ; )

Jobba

Idag efter skolan så jobbar ju jag, jippi! OR NOT! Det är verkligen pina och pest att gå och jobba. Slutar kl 21.15 och efter det ska jag hem och göra mig i ordning inför en kväll ute på stan.


Försov mig!!!

hihi, snacka om att jag måste varit trött i morse. Snoozde alarmet imorse, trodde jag i alla fall. Sen vakna jag två timmar senare och upptäckte att jag hade visst försovit mig. Men men shit happens.. var ändå ingen särskild viktig lektion får vi hoppas i alla fall. Nu har jag lite mer tid att plugga inför mitt prov. Har det nu kl 9.45 så måste hinna göra mig i ordning innan jag går till skolan också. Behöver ju bara gå ca 15 min innan jag börjar.

Igår var jag i alla fall nedgrävd i böcker kändes det som, hela dagen bestod av att plugga för min del.


Malin & Jag


Springa!

Nu har jag tvingat mig själv att gå ut och springa. Som vanligt är det lika skönt efter, men mår dock lite illa! Men det är smällar man får ta. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så måste jag plugga åter igen.

Tommy frågade om jag ville följa med ut på en drink men jag orkar verkligen inte, har inte tid heller har ju massa plugg som måste göras! : / Det är skönt att det är slutspurten nu!!!!!

Biooo

Igår så var jag och jobbade mellan kl 16.15 till 21.15. Medan jag satt på jobbet så fick jag ett sms av min pojkvän som frågade om jag ville gå på bio efter jobbet. Och det är klart jag vill det. Så efrter jobbet sprang jag till biografen i råsunda och så mötte jag honom och hans bror och hans brors kompis. Jag ni kan ju gissa att det inte blev en tjejfilm, men det gjorde inte så mycket.

Det blev den nya X-men filmen. Tyckte den var helt okej, men det var inte den bästa man har sett om jag säger så.


Studentskiva på Engelen.












Ska väl ta och berätta lite..

.. om min vistelse i Töreboda.

Torsdag så var jag i töreboda typ kl halv fyra. Då så träffade jag min älskling och vi gjorde oss i ordning inför kvällen. För det var ju valborg och det skulle såklart firas. På kvällen så åkte vi till Jocke och grillade. Mysigt värre, jag grillade korv medan dem andra var lite finare i kanten och grillade kött. hehe! Sen bar det av för utgång, men var det någon som hade lust? JORA, Jocke-kanon.. så stackars Nicklas fick följa med honom. Men vad jag vet så hade dem kul. Jag och Jessica åkte dock hem, men vi tog ett litet stopp innan. Vi gick nämligen hem till Marcus och snackade lite. Sen så gick vi hem och soooooooov.

Fredag så började dagen väldigt lugnt för min del =D Jag log och sov till klockan halv 1 medan Jessica hade varit upp sen flera timmar tidigare. Jaja, när jag väl hade vaknat så ville Jessica och Nicklas att jag skulle åka fyrhjuling. Jag kunde ju inte vara en mes och säga nej så det var bara att ta sig i kragen och åka på den där läskiga saken. Men när jag väl åkte så var det kul, förutom när Jessica körde ned i ett dike typ och kom inte upp. haha! Sen efter det satt vi bara och glassade i solen.
Sen när vi kom hem så gjorde vi oss i ordning eftersom att vi skulle till Krille och grilla lite. Det var mysigt! Vi spelade kubb också, men tyvärr så förlorade vi tjejer. (No more comments about that.) Det blev en rätt tidig kväll för det var ganska segt där och Jessica skulle upp tidigt och jobba dagen efter.

Lördag så gick vi upp vid halv 10 för att vi sedan skulle åka till Örebro för att shoppa lite. Det var alltså jag, Jessica och Emilia som tog en road trip dit. Jag inhandlade lite små saker, inget som är riktigt värt att nämna. Jaja vi gick iaf runt där ett tag och sen käkade vi lunch. Sen tyckte vi att det räckte eller rättare sagt så var det plånboken som sa till att det var nog. När vi kom hem så började vi dricka lite smått. Sen bar det iväg till Wassbacken för att fira att Niklas fyllde år och så förkrökade vi massor! Det vart en lyckad kväll! Senare åkte vi till Mariestad för att gå ut på krogen. Vi dansade lite smått och drack en drink. Sen vart det rätt dött och man började bli nykter.

Söndag då var det ett lätt val till bakispizza. Inte för att jag var bakis utan för att det är så jävla gott dagen efter man har druckit. När jag är bakis vill jag inte äta någonting. Sen kom Mia och Mattias för att hämta mig och vi tog en sväng förbi Susanne för att ge presenter till Wilma. Sen åkte vi hem...........

TÖREBODA!



Mina HETINGAR!




Underbara!



Här grillas det marshmallows. :) MUMS!



Här är det familjekram! Mina älskade kusiner!




Sweetheart <3




Ett gott skratt förlänger livet! (Gud va vi kommer leva länge Jessica!)





BIRA BIRA BIRA! BÄRS BÄRS BÄRS!

RSS 2.0