Kändis på jobbet

Jag sitter ju i kassan på hemköp för er som inte vet det och idag när jag jobbade så kom det ett gäng killar och handlade. Han som stod först av dem alla tre tyckte jag att jag kände igen så jävla mycket, men jag hade inte en aning om varför. (Förlåt men så känd är du ju inte) Så stod jag och tänkte på det som fan, för att till slut blir det ju liksom irriterande att man känner igen någon men man kan inte placera in personen. Men sen small det!!!

Det var denna kille..

New stuff!


Ja jag är väl lite skoberoende. Men jag behöver faktiskt nya skor nu till våren så jag passade på att köpa dessa skor. Dem var på rea allihop, men dom får duga för stunden. Blir nog något par till på den här lönen. hihi.


  

Sen hittade jag en väldigt söt kjol som man kan ha både till våren och sommaren.



Köpte även dessa söta shorts, behöver mycket mer sommarkläder. Det känns inte som om jag har någonting.

 

Sen köpte jag även ett nytt solpuder från MakeUp Store men det behöver ni inte veta hur det ser ut.
 

Sola

Idag har jag bara pluggat och det har väl gått helt okej. Är så sjukt trött på allt pluggande så jag längtar verkligen till studenten!!!

Men efter ett tag så kände jag att det var dags att hitta på något annat som omväxling så jag mötte Micha och gick till Sundbyberg för att sola solarium. Man vill ju vara lite brun nu när man kan använda lite tunnare kläder.

Studentskiva

Igår så var jag på Sandras studentskiva som höll hus på Engelen i Gamla stan. Temat på skivan var att man skulle komma i någon färg. Jag hade då min rosa klänning :) Det var riktigt kul, men det kunde ha varit lite bättre musik. Sen är dfet lite tråkigt att man inte känner några som är där. Så det blev mest att jag, Micha och Julia dansade sen gick ju Sandris och minglade med alla.










Hittade lite bilder från Töreboda!







Match!





När jag väl kom hem till älsklingen igår så ville ju han såklart kolla på AIK matchen. Så vi tittade på den och åt guccamole med tortilla chips. Alltid lika gott med gucca :) Jag är inte största fanet av fotboll men det går att titta på. Har jag väl börjat titta så är jag helt inne i matchen. Kul att AIK vann iaf och att de nu leder serien.

Spruta!

Ja ni får uppfatta rubriken som ni vill :D

Men igår så åkte jag med mamma till vår när akut för vi bestämde att vi skulle ta fästingsprutan. Jag har ju tagit den sen jag var sex år, men för er som undrar så tar man inte den VARJE år. Den här sprutan som jag fick håller i fem år.

Efter det så åkte jag hem till min älskling!



(Väldigt gammal bild med väldigt dålig webbcam. Tror bilden är från 2005 när vi precis blev tillsammans.)

Töreboda!



Nästa helg så ska jag bo hos dessa två underbara människor! Och vi ska ha så kul, längtar som bara den.
Tjejen är nämligen min kusin och sen är det hennes pojkvän.

Kung Fu Panda.

Jag har precis suttit här och tittat på Kung Fu Panda. Det var riktigt underhållande faktiskt, inte lika rolig som Ice Age dock. Men den är absolut sevärd. Tycker att Poo är så gullig!! :)


Drink med Charlotte

I lördags var jag dock ute med Charlotte och tog en drink vid fridhemsplan. Det var riktigt mys faktiskt förutom att det var fotboll på tv där vi satt. Lite synd för det var riktigt snyggt ställe annars.

Jag tog en ny drink som jag aldrig har testad förut som hette piggelin.

Ja det är snålt med inlägg här..

men jag lovar att det kommer bli bättre snart! Har bara inte haft tid och ork att sitta här och skriva när jag pluggar för fullt! Mm man kan ju säga att jag är lite stressad. Det är så mycket man vill hinna med som man inte gör. Som att träna får jag ju skjuta upp.

Men det har varit en effektiv dag i skolan känner jag iaf. Ibland brukar man ju bara sitta på lektionen och anteckna men man vet inte riktigt vad man har antecknat, men idag lärde jag mig mycket. Speciellt i matten, tog en extra lektion med min lärare helt själv för man kan skriva upp sig på tider då hon har en stund över. Så jag tog tillfälle i akt och räknade lite matte med hennes hjälp.

Roligt va?? haha... kan inte va så kul att läsa om men det är min vardag just nu.


Yeeeeeeeeeeah!


Idag har jag varit riktigt duktig!! Jag sprang ett varv runt råstasjön och sedan powerwalkade jag runt lötsjön också. Får se om detta kommer leda till några resultat. haha! Jag är nöjd ändå att jag orkar röra på mig! Nej nu ska jag plugga lite och sedan ska jag titta lite på tv eller beverly hills.


90210



Visste ni att detta är en av mina favorit serier. Kollade på ett nytt avsnitt idag och det är så bra. Ni skulle sett hur arg jag blev när jag insåg att det avsnittet var slut. Sjukt bra serie iaf, väldigt rekommenderad!
Funderar på om jag ska ta och titta på de gamla BeverlyHills avsnitten om det nu är så bra som det sägs.

Powerwalk

Nu har jag varit ute i 2 h och 15 min. Har dock varit och solat i 25 min, men annars har jag varit ute och powerwalkat hela tiden. Känner mig helt död i benen. Var ett tag sen som benen fick röra på sig såhär mycket. Härligt väder var det också! Nej nu ska jag återgå till min roliga vardag som består av plugg.

Igår var jag i skolan och sen åker jag direkt till jobbet om ni undrar varför jag inte skrev.

KusinVitamin<3



Min älskling, jag saknar dig som bara den! Vi ses snart igen och jag hoppas det blir lika kul som vanligt!!! Du och jag är helt klart bäst!

Hemma hos babyyy <3

Just nu sitter jag hemma hos min älskling och myser lite. Vi har nyss ätit middag, haha jag vet kl är kvart över 10. men det är så det funkar hemma hos ´familjen Nilsson. Nu ska vi snart spela spel och äta efterrätt kommer nog bli muums. Men jag är fortfarande mätt efter den goda middagen, det är alltid god mat här. 

Nu vill älsklingen pussas lite, vi hörs ;);)  

Partyoutfit!



Mina nya skor är dock inte på! Men det finns ju en bild på dem i ett tidigare inlägg!

Fest med brudarna!

Ikväll ska jag gå ut med min tjejer. Även några brudar som ska med som jag aldrig har festat med men dom är nog lika underbara att festa med som att bara umgås ;) hihi. Det kommer nog bli en härlig kväll på EGO!

Ska även ut med min partyprinsessa!


I'm hooome.

Nu är jag hemma igen från Töreboda. Det känns väl lite sådär. Hade inte varit helt fel att stanna lite till, men sen har jag ju saknat alla är hemma också. Men man har inte direkt längtat till att man ska jobba i veckan. Tiden i Töreboda var underbar. Jag bodde hos min kusin Jessica som precis har fått en lägenhet med sin pojkvän. Hur mysig som helst var den.

Torsdag då kom Jessica och hämtade mig vid tåget och sedan var det en snabb titt i deras lägenhet för sen skulle vi åka till Jessicas föräldrar och äta middag. Dem hade grillat eftersom att det var så underbart väder. Efter middagen så köpte vi lite glass och tittade på tv.

Fredag då åkte vi till Skövde för att shoppa lite. Blev lite smått och gott. Jag köpte även en inflyttningspresent till Jessica och Niklas. Jag köpte en klocka, ett par solbrillor, en mascara och lite sånt. Sedan så åkte vi och storhandla. På kvällen lagade vi taco´s som alltid är lika gott. Vi var tvungna att titta på lite hockey eftersom att Niklas ville se på det. Sen tittade vi lite på tv bara. Sen solade vi också, jag och Jessica.

Lördag så åkte vi och tittade på vårt kusinbarn när hon spelade fotboll i Mariestad. Det gick inte så bra för dem men hon gjorde iaf ett mål. Sedan åkte vi hem för att göra oss iordning inför kvällen. Efter ett tag så kom några människor till Jessica och vi förfestade lite. Sedan åkte vi till Skövde för att festa lite till och vi hamnade på ett ställe som hette Bogrens och där skulle Agnes uppträda. Vi såg henne men vi hörde henne inte, haha!

Söndag = bakisdag. Mådde inte speciellt bra kan jag ju säga. Blev bättre efter ett tag dock. Vi åkte hem till Jessicas föräldrar och åt middag. Var inte sådär jätte sugen på mat då haha, men det gick väl bra ändå. Sen så åkte vi hem en kort stund för sedan skulle vi iväg igen och gå på bio. Vi såg en shopaholics bekännelser, och Emilia var även med. Sen var vi bara hemma och tog det lugnt.

Måndag då var det dags att åka hem. Vi gick väl upp runt kl 11 och gjorde oss iordning och städade lite. Vid kl 12 så kom ju Susanne, Frida, Wilma, Jennifer, Wiggo och Melwin hem till Jessica och fikade lite. Det var fullt ös på dem små och var det inte den ena som börja gråta så var det den andra. När dem hade gått så åkte vi till hembageriet och käkade lite lunch, då följde Emilia med. Vi satt där ett tag och sen var det dags för mig att gå till tågetstationen.

Jaa, nu får vi se när jag kommer till Töreboda nästa gång då. Alltid lika kul iaf :)

UPPE..!! :D

hahaha, det är faktiskt lite komiskt att jag redan är uppe. Jag har inte ens fått tillräckligt med sömn så jag var inte ens trött när jag vakna men jag känner att hela min kropp säger ifrån.
Japp nu ska jag vara på jobbet om 35 min ska möta Micha om 20 min så det är väl dags att klä på sig..

Hoppas ni sover gott allihop! För det hade jag gjort ; )

RSS 2.0